:: فراخوان پروپوزال


بدینوسیله از عموم فناوران و پژوهشگران علوم و فناوری مواد غذایی دعوت می‌شود پروپوزال‌های خود را در زمینه موضوعات زیر به رویداد فبین فود ارسال نمایند. از پروپوزال‌های منتخب حمایت کامل مالی به عمل خواهد آمد. همچنین مجری پروپوزال‌های منتخب به مدت یکسال در اجرای پایان‌نامه‌ها وطرح‌های پژوهشی خود از پنجاه درصد تخفیف در استفاده از تجهیزات آزمایشگاه پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی برخوردار خواهد بود. برای تدوین پروپوزال از فرم موجود در سایت استفاده فرمایید. مهلت ارسال پروپوزال از طریق سایت یا دبیرخانه تا 15 فروردین 1403 خواهد بود. چنانچه موضوعات دیگری از سوی واحدهای تولیدی به رویداد ارائه گردد از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد..
 
فایل نگارش پروپوزال
موضوعات:
استبيلايزر خامه قنادي
اسانس زعفران
جايگزين چربي در مينارين
کپسول شده آهن و زينک وکلسيم براي حل در چربي و ماندگاري زياد در مارگارين جهت غني سازي
ايجاد ارزش افزوده از فراورده هاي جنبي کارخانه روغن کشي
توليد کورکومين با خلوص 95 درصد
تهيه فراورده هاي پخت مبتني بر غلات جديد (چاودار، يولاف، تريتيکاله)
اصلاح فراوري محصولات غذايي استراتژيک بر پايه فناوري امواج غير يون ساز
فرمولاسيون جايگزين شکر براي محصولات با شاخص گلايسمي بالا
توليد مربا برپايه جايگزين شکر
افزايش ماندگاري دونات تا ده روز
توليد محصول جديد از شيره باقيمانده و ضایعات تولید نبات
فرآوري خربزه جهت توليد چيپس ميوه، پودر ميوه و ...
توليد کيک و کلوچه رژيمي بدون نگهدارنده با ماندگاري بالا
حذف نگهدارنده و يا جايگزين طبيعي سوربات پتاسيم
دستگاه پرکن رب پاکتي
سيني پرکن ارزان چند منظوره
کنترل باقيمانده سموم و ساير آلاينده هاي مواد غذايي
کنترل آفات انباري غلات و گياهان دارويي
بهينه سازي مصرف زعفران در انواع دمنوش، چاي کيسه اي و نبات
توليد گرانول شيرين کننده طبيعي  بر پايه خرما  
تهيه اسپري طعم زيره و هل
حذف آلودگي ميکروبي در اسپري زعفران
توليد کپسول حاوي طعم دهنده با قابليت انحلال در دماي 40 درجه
افزايش ماندگاري روغن با استفاده از آنتي اکسيدان هاي طبيعي
قهوه مخصوص ورزشکاران
قهوه مخصوص گروه هاي حساس
توليد ميوه خشک به روش خشک کن انجمادي
استخراج مواد موثره از گياهان دارويي
توليد گرانول موسير و پياز فاقد ويژگي کلوخه شدن در مدت ماندگاري
کيت تشخيص افلاتوکسين M1
ساشه فستوکسين يا جايگزين آن
تعيين ميزان و نوع رسيدگي کازئين پنير اوليه براي توليد پنير موزارلا
ايجاد ارزش افزوده از ضايعات خمير مرغ
توليد رنگ خوراکي قرمز با پايداري بالا
توليد طعم دهنده پنيري
استفاده از مايع ميان بافتي چشم گاو در تهيه محيط کشت سلول جانوري
توليد ژلاتين از ضايعات کشتارگاه به روش آنزيمي
تعيين فرمولاسيون‌هاي اختصاصي و بهينه‌سازي روش توليد غذاي حيوانات خانگي
فناوري توليد جيره غذايي کامپوزيت از فراورده جنبي کشتارگاه و صنايع تبديلي
تکميل زنجيره ارزش گوشت قرمز با ايجاد فرآوري‌هاي مرتبط در کشتارگاه دام
غني سازي انواع پاستا
بومي سازي توليد سيترال (Citral) به عنوان يک ترکيب ايجاد کننده ي آروماي ليمو و پيش ماده اي پرکاربرد در توليد ديگر افزودني هاي در صنايع غذايي، آرايشي ، بهداشتي  و دارويي/ سيترال
ارتقای کمی و کيفي زعفران صادراتی  
تولید فراورده‌های نشاسته    

تولید انواع پنیر با ماندگاری بالا به روش خشک کردن انجمادی
تولید ترکیبات موثره گیاهان دارویی مثل کومین آلدئید زیره با خلوص بالا
تولید انواع اسانس های گیاهی با خلوص و پایداری بالا
تولید پروتئین های گیاهی و ایزوله های پروتئینی
تولید صمغ های بومی (هیدروکلوئیدها)
تولید مکمل های دام و طیور از ضایعات فراوری گیاهان دارویی
رنگبری شیره نبات با ترکیبات طبیعی
تولید چوب نبات خوراکی قابل حل در آب
تولید محصولات با ارزش افزوده بالا از آلوئه ورا
استفاده از امواج ماکروویو  در فرایند روغن‌کشی
تولید لستین خوراکی  با خواص اصلاح شده
تصفیه پساب کارخانجات تصفیه روغن خوراکی به روش غشا و بازیابی چربی
حذف مصرف آب در فرایند  تصفیه روغن خوراکی ( بخش خنثی سازی)
بازیابی آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در اسید چرب مقطره بی بو کننده
بررسی عوامل موثر به ویژه خمیرترش بر تولید نان سنتی مسطح استان خراسان رضوی در مقیاس نیمه صنعتی
تولید اسانس‌های طبیعی پایدار با استفاده از تکنیک انکپسولاسیون
تولید صمغ گوار
تولید مالتیتول
تولید پلی فروکتوز
 



فایل های مورد نیاز

پوستر رویداد

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)